Prinsessenfeestje

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 09:00

gratis downloads onderaan de pagina

Begin november was het kinderfeestje van mijn dochter (6 jaar) Het plan was om haar kinderfeestje te vieren in de dierentuin maar door de Corona hebben we er toch voor gekozen om thuis een feestje te vieren. Een prinsessenfeest om precies te zijn.

 

'Mam, ik wil een high tea, mooie jurken en make-up op mijn feestje. Net als echte prinsessen.'

Nou daar hebben we dan maar gedaan haha, alles voor je kind toch? Omdat ik er best tegenop zag om met 6 meiden thuis te blijven heb ik me goed voorbereid.  Uiteindelijk ben ik waarschijnlijk een beetje doorgeslagen en heb een heel draaiboek gemaakt.

We begonnen met een prinsessen high tea. Ik had plastic champagneglazen gehaald (action) en gevuld met Fristi. Verder hadden we natuurlijk cupcake, roze koeken, kikkertjes, krentenbollen, eierkoeken, mini tompouces, aardbeien, druiven en frambozen.

Toen kwam de brief van Koning Willem, hij wilde een bal organiseren maar was zijn juwelenkist kwijt geraakt. De gemene heks had deze gestolen. Ze wil de juwelen alleen terug geven als de meiden laten zien dat ze ECHTE PRINSESSEN zijn.  Bij de brief zaten opdrachtkaarten.

De meiden vonden het geweldig! Vooral opdracht 1; wordt een echte prinses.

We hadden jurken aan een rek gehangen, sjaals, tassen en andere verkleedspullen. Toen ze verkleed waren kregen ze make-up op en haarkrijt in het haar (Kruidvat €2,99)

Daarna gingen we kroontjes maken (set 6 stuks te koop bij bol.com voor €4,-), een kikker kussen en prinsessenbingo spelen. Natuurlijk moesten we daarna leren lopen op hakken met een boek op je hoofd. Als laatste gingen de prinsessen dansen op de muziek van Prinsessia ( YouTube)

Toen kwam de laatste brief van Koning Willem. De gemene heks had gezien dat de meiden alle opdrachten hadden vervuld en dat ze nu ECHTE prinsessen waren. Ze had de juwelenkist verstopt in huis. Ik had bij mijn dochter in haar kamer voor elk kind een glittertasje neergezet met hierin een kartonnen hartvormig doosje (action 2 voor €1,29) In dit doosje zat een mooi ring met een diamant erop. (Etos, 6 stuks €3,-)

Hierna hebben we het doosje versierd met plaksteentjes en glitters. In het tasje zat ook hun prinsessendiploma, wat snoep kikkers en hun afgetekende opdrachtenkaart.

Super leuk om mee te geven naar huis!

Je kan bij ons  het hele pakket huren, de kosten hiervoor bedragen €35,- voor 6 kindjes.

 

Dit is inclusief:

* decoratie bestaand uit een prinsessentent, 2 roze kleedjes, roze tafelkleed, 3 roze onderzetters, bordjes en bekers, plastic champagneglazen, high tea standaard 3 laags, cupcake standaard en kledingrek.

* het gehele draaiboek op maat gemaakt met namen van de gasten, deze ontvangt u per mail.

* benodigdheden spelletjes bestaand uit lipstick en blinddoek voor het kikkerkussen, setje van 6 stuks voor het kroontje maken, hakken en pionnen voor het leren lopen als een prinses en alle spullen voor de prinsessenbingo.

 

Zelf dient u nog verkleedkleding (evt met make-up), juwelendoosjes (evt met inhoud) en eten voor de high tea te regelen!

 

Als je interesse hebt, stuur dan een mail naar info@toffeestje.nl

PRINSESSENFEEST Tijdschema
PDF – 602,8 KB 424 downloads
PRINSESSEN DIPLOMA Zelf Naam Invullen
PDF – 1,3 MB 469 downloads
PRINSESSEN Opdrachtenkaart
PDF – 638,2 KB 431 downloads
Kus De Kikker
PDF – 60,8 KB 450 downloads
PRINSESSEN BINGO Trekkingskaarten
PDF – 2,1 MB 473 downloads
PRINSESSEN BINGO Kaart 1
PDF – 1,9 MB 465 downloads
PRINSESSEN BINGO Kaart 2
PDF – 2,1 MB 403 downloads
PRINSESSEN BINGO Kaart 3
PDF – 2,1 MB 388 downloads
PRINSESSEN BINGO Kaart 4
PDF – 2,1 MB 416 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.